Brigitte ten Kleij
by on September 19, 2019 in Bio

Mijn roots liggen in Nijverdal, opgegroeid in Witharen vlakbij Ommen. Vroeger zongen we heel veel thuis samen met mijn moeder en mijn zusjes, er was altijd wel muziek in huis. Van mijn moeders kant zit er veel muzikaliteit in de familie. Ik heb door de jaren heen in meerdere bands gezongen met veel plezier en sinds eind 2017 ben ik zangeres bij PlayItAgain. Ik hou ervan om rock nummers te zingen maar gevoelige rustige nummers vind ik ook mooi om te doen, mijn muziek keuze is zeer gevarieerd… Het meerstemmige werk vind ik zo prachtig mooi! Dat je met drie stemmen één geheel maakt! Dat is echt magisch!  We zetten met PlayItAgain een goed stuk muziek neer, we zijn goed op elkaar ingespeeld en we genieten samen ook echt van wat we aan het doen zijn. Ik ben blij dat ik deze band gevonden heb en zij mij!

Leave a Reply

2014 JamSession © All rights reserved.