PlayItAgain
by on November 1, 2019 in Bio

Begonnen in 1989 met een paar vrienden die in die tijd akoestisch speelden en bij elkaar kwamen. MTV begon met ‘Unplugged’ Eric Clapton kwam met een akoestische cd en vele artiesten volgden. ‘De Lantaarn’ in Hellendoorn startte zijn Bluescafé, hier hebben we veel gespeeld, een vliegende start waar we al die akoestische hits speelden. Na vijf jaar zijn we zeven jaar gestopt door ‘huisje boompje beestje’ en niet te vergeten: kids! Maar dan kruipt het bloed… je speelt een paar nummers op de lagere school van je kinderen en maakt toch weer plannen voor een band. We spelen in kroegen, theaters en op festivals elektrisch en daarnaast ook nog altijd akoestische sessies bij feestjes op de meest mooie locaties. Inmiddels zijn we met Brigitte als frontvrouw en Michiel op drum, plus een frisse setlist, klaar om weer on the road te zijn. De Live Sessions van PlayItAgain zijn een feestje, of het akoestisch of elektrisch moet zijn, van festivals tot een huiskameroptreden. We doen het graag en goed. Als ‘Vriendenband’ van Erwin Nyhoff zijn we ook samen te boeken. Neem eens contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

One Response to PlayItAgain

Leave a Reply

2014 JamSession © All rights reserved.